Carmignac benoemt Directeur Bedrijfsontwikkeling België

Gepubliceerd
27 juni 2024
Leestijd
1 minuten leestijd

Jérôme Meudenaer is bij Carmignac in dienst getreden als Business Development Director voor België.

In deze functie is Jérôme verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen en beheren van klantrelaties en het waarborgen van de zichtbaarheid van het fondsenaanbod van Carmignac, waaronder aandelen-, vastrentende, gediversifieerde en alternatieve producten. Jérôme zal zijn verkoopinspanningen vooral richten op Franstalig België, waarmee hij een dynamisch team aanvult dat twee jaar geleden werd versterkt door de komst van Andreas Van Driessche voor Nederlandstalig België. Beiden rapporteren aan Marnix van den Berge, hoofd Benelux en Scandinavische landen.

Marnix van den Berge, licht toe:

"We zijn verheugd dat we Jérôme hebben aangesteld. België is een belangrijke markt voor Carmignac en zijn grondige kennis van het beleggingslandschap van het land, zijn uitstekende klantennetwerk en zijn ervaring in productontwikkeling zullen van groot belang zijn voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf."

Jérôme Meudenaer vervoegt Carmignac van Delcap, waar hij Relationship Manager & Investment Advisor was. Daarvoor was hij Head of Business Development bij de Belgische managementadviesgroep Intys, waar hij doorgroeide tot Head of Business Development voor de groep Intys Partners. Hij behaalde een masterdiploma in financiën aan de ICHEC Brussels Management School.