Fusie van "Family Governed" en "Human Xperience" binnen Carmignac Portfolio

Gepubliceerd
13 september 2024

13 september 2024, Luxemburg

Bericht aan de aandeelhouders

Geachte Aandeelhouder,

Wij willen u graag bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We stellen het bijzonder op prijs dat u belegt in aandelen van Carmignac Portfolio (de "Vennootschap").

Dit is een belangrijk document, dat aandachtig moet worden gelezen. Omdat u belegd bent in een of meer van de onderstaande Subfondsen van Carmignac Portfolio (elk "het Subfonds"), is deze kennisgeving van belang voor u.

Indien u na ontvangst van deze kennisgeving nog vragen hebt, adviseren wij u contact op te nemen met uw adviseur.

Fusie van het subfonds "Family Governed" en het subfonds "Human Xperience"

Hierbij informeren wij u dat de Raad van Bestuur van de Vennootschap heeft besloten om de activa en passiva van de subfondsen Carmignac Portfolio Family Governed ("Family Governed") en Carmignac Portfolio Human Xperience ("Human Xperience") met elkaar te laten fuseren.

Zoals nader toegelicht in deze kennisgeving houdt het subfonds Family Governed na afronding van deze fusie op met bestaan. De huidige aandeelhouders van dat subfonds ontvangen in ruil daarvoor nieuwe aandelen van het subfonds Human Xperience. Deze fusie heeft geen gevolgen voor het subfonds Human Xperience en zijn aandeelhouders.

Deze kennisgeving is uitsluitend relevant voor u als u belegd bent in Family Governed en/of Human Xperience. Deze kennisgeving is opgesteld en naar u verzonden om u passende en nauwkeurige informatie over de fusie te verstrekken, zodat u een weloverwogen oordeel kunt vellen over de impact ervan op uw belegging.

Op voorwaarde van naleving van de kennisgevingsvereisten en het recht op gratis terugkoop/conversie, wordt de fusie automatisch verwerkt en is deze niet onderworpen aan uw voorafgaande goedkeuring of toestemming.

Mocht u het niet eens zijn met de voorgestelde fusie, dan hebt u het recht om een verzoek tot kosteloze terugkoop van uw aandelen in te dienen, zoals verder uiteengezet in deze kennisgeving.

De fusie zal plaatsvinden op 22 oktober 2024.

Aandeelhouders die niet akkoord gaan met deze fusie hebben het recht hun aandelen binnen dertig (30) dagen volgend op de publicatie van dit bericht kosteloos, behalve eventuele belastingen, terug te laten kopen.

Het meest recente prospectus en de bijgewerkte documenten met essentiële informatie van de betreffende Subfondsen zijn kosteloos verkrijgbaar op de statutaire zetel van de Vennootschap en online op www.carmignac.com. De intrinsieke waarden worden gepubliceerd op de websites www.carmignac.com en www.fundinfo.com.

Indien u een distributiepartner van Carmignac bent en uw cliënten vragen hebben over deze update, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke vertegenwoordiger voor professionele beleggers.

Hoogachtend,

Mark DENHAM
Voorzitter van de Raad van Bestuur

Financiële dienst voor België:
CACEIS Bank, Luxembourg Branch, 5, Allée Scheffer, L - 2520 Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg.

ISIN-codes:

CARMIGNAC PORTFOLIO FAMILY GOVERNED
A EUR ACC (LU1966630706), F EUR ACC (LU2004385154), FW EUR ACC (LU1966630961)*

CARMIGNAC PORTFOLIO HUMAN XPERIENCE
A EUR ACC (LU2295992163), F EUR ACC (LU2295992247), FW GBP ACC (LU2601234839)*

*Deze aandelenklasse is niet het voorwerp van een openbaar bod in België.

Recente analyses